fbpx

Bővítettük szakterületeinket

Napjaink állandóan változó gazdasági környezetében kiemelten fontos a folyamatos tanulás, mely által magabiztos tartóoszloppá válunk a munkáltatók részére. A tavalyi évben több olyan szakmai képzésben vettünk részt, melyekkel nemcsak, hogy bővítettük, de naprakészen is tarthatjuk tudásunkat. Az alábbi tanúsítványokkal bővítettük szakterületeinket:

 1. Adóellenőrzési referens

A képzésen a meglévő adóellenőrzésekkel kapcsolatos tudást fejlesztettük, mely a vállalkozás számára kedvező, hiszen a képzés során az adóellenőrzések minden formáját, azok kockázatait, lehetőségeit, határidejeit és jellemzőit sajátítottuk el, így adóellenőrzések során biztonsággal képviselhetjük a vállalkozásokat.

2. Számlázási ügyintéző

Munkánk során időnként szembesülünk azzal, hogy a piaci szereplők hibásan számláznak. Ahhoz, hogy még könyvelés előtt, már az ügyfeleink számlabefogadási ügymenetében kiszűrhetők legyenek az ilyen jellegű hibák, részt vettünk egy számlázási ügyintézői képzésen is. A képzés teljes mértékben lefedte a hatályos jogszabályok alapján lehetséges egyszerű, összetett és speciális jellegű belföldi és nemzetközi ügyletek számlázási ismereteit, valamint azok teljes ügyviteli folyamatát.  Ez által hatékonyabban tudjuk edukálni ügyfeleinket ezen a területen, így ők már a számlabefogadás pillanatában kontrollálni tudják a beérkező számla helyességét.

3. Munkaügyi referens

A képzés során a munkajogi és polgárjogi, valamint a társadalombiztosítási jogviszonyok terén bővítettük tudásunkat, mellyel naprakész ismeretekkel segíthetjük a munkáltatókat a társadalombiztosítási, egészségbiztosítási, nyugellátási és családtámogatási területek feladataiban. Emellett erősíthetjük az ügyfeleinket a munkavégzésre vonatkozó jogszabályok, munkaügyi feladatok gyakorlatában.

4. Visszaélés védelmi koordinátor

Furán hangzik, ám nagyon is kapcsolódik ez a szakmánkhoz, mivel egy gazdálkodó szervezetnek a napi működése során számtalan kötelezettségnek kell eleget tennie. Ezek egy részének nem, vagy nem megfelelően történő teljesítése büntetőjogi következményeket vonhat maga után. Mindezek ellenére a gazdálkodók jelentős része nincs tisztában azzal, hogy az egyes kötelezettségek nem teljesítéséhez mely esetekben és milyen büntetőjogi következmények kapcsolódnak. A visszaélés védelmi koordinátor ismeri a gazdálkodó egységek büntetőjogi kockázatának rendszerét és a kockázatok kezelésének alapjait. Tisztában van azzal, hogy milyen jogaik és kötelezettségeik vannak a gazdasági társaságoknak egy büntetőeljárásban, és hogy milyen büntetőjogi eszközök vannak a jogaik érvényesítése érdekében. Cél a megelőzés és az üzleti kockázatok mérséklése.

Amennyiben bármelyik szakterület adta lehetőségek érdeklik, keressen bizalommal bennünket elérhetőségeinken!

Megosztás
Megosztás
Megosztás

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)