fbpx

STAGNÁL, INAKTÍV A CÉGEM

Tőkehiány vagy piaci okok miatt stagnál a cége? Már évek óta nem foglalkozott vállalkozásával, de tudni szeretné van e remény arra, hogy ismét sikeres lehessen? Esetleg kiugrásra vár? Adna vállalkozásának még egy esélyt, de nem tudja, hogyan fogjon bele? Szüksége lenne arra, hogy egy szakember segítsen változtatni a jelenlegi vállalati struktúrán? Végső elkereskedésében vállalkozása végelszámolását vagy felszámolását fontolgatja?

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

Átnézzük a könyvelését, kapcsolódó bizonylatait, korábbi beszámolóit, mérleg-, eredménykimutatásait, hogy tejes képet kaphassunk vállalkozásáról és lehetőségeiről. Jelentést készítünk, hogy Ön tisztában legyen vállalkozása helyzetével. Mindent elmagyarázunk az Ön nyelvén.

Munkatársainktól teljes őszinteséget fog kapni. Azt is elmondjuk, ha szakértői véleményünk szerint érdemesebb lenne vállalkozását felszámolnia, végelszámolnia, eladnia. Elkészítjük az ehhez szükség dokumentumokat. Közreműködünk ügyvédjével a gazdasági társaság megszüntetésében.

Üzletágértékelés, vállalatértékelés keretei közt biztosítjuk a vállalkozás tárgyilagos értékelését, mely segíti Önt a valós ár meghatározásában, akár vállalatot vásárol fel, akár saját érdekeltségeinek értékesítésére készül.

Munkatársaink valamennyi iparág területén szereztek tapasztalatot, így vezetői és üzletviteli tanácsadás keretében elfogulatlan véleményt és tanácsot tudunk adni Önnek arról, érdemes e belevágnia vállalkozása megújításába.

Van kialakult elképzelése, de nem tudja, hogyan vágjon bele? Üzleti tervet készítünk Önnek, amelyben felmérjük a piacot, versenytársait. Ennek segítségével pontos tervet fog kapni az újrakezdéshez.

Tiszta lappal indítana? Ebben az esetben Önnek érdemes igénybe vennie könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés/munkaügy, vezetői/üzleti tanácsadás szolgáltatásainkat, hogy az Ön vállalkozása számára a legoptimálisabb stratégiát tudjuk kidolgozni.

Stagnáló vállalkozása esetén hitelfelvételi és pályázat-előkészítő adatszolgáltatást végzünk , hogy igényét pozitívan bírálják el, ennek köszönhetően vállalkozása tőkéhez jut.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE

Látogasson el irodánkban egy konzultációra, ahol az Ön vállalkozására szabottan adunk tanácsot felmerülő problémáira és válaszolunk a kérdéseire. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

A könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, az üzletviteli tanácsadás nálunk egy helyen elérhető, így pénzügyei összehangolhatóbbá válnak. Ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, hanem attól sem kell tartania, hogy az információk elvesznek vagy lecsúszik egy fontos határidőről.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)