fbpx

MINDEN MŰKÖDIK

Vállalkozásánál látszólag minden jól működik. Elégedett. Mégis kíváncsi arra, hogyan érhetne el jobb eredményeket? Vállalkozása telejsítőképessége maximumát nyújtja? Szeretné ellenőrizni könyvelője munkáját vagy csak úgy érzi másodvéleményre van szüksége? Tart attól, hogy beosztottjai az alá-fölérendeltség miatt nem mindig őszinték Önnel és így a problémák rejtve maradnak?

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

Átvilágítás során felhívjuk figyelmét az adóügyi-, számviteli- és pénzügyi kockázatokra, kockázatelemézést végzünk és azonosítjuk a gyenge pontokat, mellyel átláthatóvá tesszük a vállalatát. Javaslatot teszünk a változtatásokat igénylő területekre a vállalkozás működésének optimalizálása érdekében. Az auditált cégekre más szemmel néznek a pénzintézetek, az adóellenőrök, a szállítók, és nagyobb biztonságot nyújt a piac szereplőinek, továbbá versenyelőnyt jelenthet a pályázatok, támogatások igénylése esetén.

Külső szakértőként a vezetői és üzletviteli tanácsadás keretében elfogulatlan véleményt tudunk alkotni az Ön vállalkozása működéséről, jelenlegi helyzetéről vagy egy-egy terület hatékonyságáról. Befolyástól mentes leírást adunk Önnek és optimalizáljuk a belső folyamatokat. Segítünk Önnek a buktatók feltárásában, üzletágértékelést és vállalatértékelést végzük, hogy naprakész információi legyenek és a lehető legjobb döntést hozhassa meg vállalkozása érdekében.

Az adótanácsadás lényege, hogy Ön helyett értelmezzük az adójogszabályokat és lefordítsuk az Ön nyelvére, vállalkozására szabva. Ennek köszönhetően le tudja követni a változásokat és naprakész tud lenni nem csak a médiában megjelenő újdonságokkal, hanem az évközi változásosokkal kapcsolatosan is.

Adóoptimalizálást és adótervezést végzünk, hogy Ön akár több millió forintot spórolhasson meg. A törvény adta lehetőségek keretein belül figyelembe véve valamennyi adókockázatot és lehetséges ellenőrzést, megoldást javaslunk a hosszú távú és komplex következményekre is tekintettel vállalkozása számára, hogy mérsékelhető legyen fizetendő adója.

A Magyarországon működő külföldi társaságok adóbevallásain túl közreműködünk a hazai kötelező beadványok, kérelmek, állásfoglalások elkészítésében, megoldást nyújtunk a hatályos jogszabályokban megbúvó szankciónálható előírásokkal szemben.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE

Látogasson el irodánkban egy konzultációra, ahol az Ön vállalkozására szabottan adunk tanácsot felmerülő problémáira és válaszolunk a kérdéseire. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

A könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, az üzletviteli tanácsadás nálunk egy helyen elérhető, így pénzügyei összehangolhatóbbá válnak. Ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, hanem attól sem kell tartania, hogy az információk elvesznek vagy lecsúszik egy fontos határidőről.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)