fbpx

INDULÓ CÉGEM VAN

Remek üzleti lehetőséget talált, de mégsem tudja, hogyan használja ki a kínálkozó alkalmat? Teljesen elveszettnek érzi magát a társasági és adózási formák rengetegében? Úgy érzi senki sem tud Önnek tanácsot adni? Szeretne felelősségteljesen dönteni úgy, hogy minden információ a birtokában van?

Munkatársaink pontosan tudják, hogy ezeken a döntéseken induló cége jövője és későbbi sikeressége múlhat. Segítünk Önnek abban, hogy előnyösebb adózási helyzetbe kerülhessen, így később kiadásokat takaríthasson meg.

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

Az Ön megalakuló vállalkozásának jogi formájának megválasztása jelentős hatással lehet a cég könyvelési feladataira és azok költségeire. Segítünk a legmegfelelőbb társasági formát megtalálni és átgondolni a tulajdonosi és szervezeti struktúra kialakítását, amellyel éves szinten több százezres vagy akár milliós összeget spórolhat meg.

Az Ön megalakuló vállalkozása székhelyének, telephelyének, fióktelepének fenntartása számtalan költséggel jár. Segítünk az üzemeltetési és adóterhek összehangolásában.

Az Ön induló vállalkozásának tevékenység meghatározása alapvető feladat, mely nagy kiadást jelenthet. Segítjük abban, hogy a választott tevékenységi körök adózási és számviteli sajátosságait is ismerje, ezzel jelentős kiadásokat spórolhat meg, amely hatással van a vállalkozás eredményességére is.

Egy induló vállalkozás megalapítása és későbbi működtetése számtalan rejtett költséggel jár, amely Önnek nagy feszültséget okozhat. Pénzügyi kalkulációt készítünk várható bevételeiről és költségeiről, hogy kiadásai tervezhetővé váljanak, így nem kell tartania attól, hogy hirtelen nagy összeget kelljen előteremtetnie.

A magyar adórendszer bonyolult és számtalan kivételes szabályt tartalmaz, amelyek megszegése komoly adózási bírságot és késedelmi kamatot vonhat maga után. Feltérképezzük az induló vállalkozását érintő adóügyi sajátosságokat, hogy megkíméljük Önt a felesleges kiadásoktól.

Nem is gondolná, mennyi kötelező bejelentés vár Önre vállalkozása bejegyzése után rövid határidőn belül. Gyakran előfordul, hogy már csak a határidőket túllépve kezdenek el könyvelőt keresni, pedig akkora már bírságolhatóvá is vált társaságuk. Iránymutatásunkkal Ön mindig pontosan tudni fogja mi a teendője.

Üzleti tervet készítünk, hogy Ön pontosan lássa a vállalkozása szempontjából fontos stratégiai lépéseket, kockázatokat, elkerülhesse az indokolatlan kiadásokat. Egy reális üzleti terv segítségével Ön könnyedén érhet el profitot.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE

Látogasson el irodánkban egy konzultációra, ahol az Ön vállalkozására szabottan adunk tanácsot felmerülő problémáira és válaszolunk a kérdéseire. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

A könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, az üzletviteli tanácsadás nálunk egy helyen elérhető, így pénzügyei összehangolhatóbbá válnak. Ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, hanem attól sem kell tartania, hogy az információk elvesznek vagy lecsúszik egy fontos határidőről.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)