fbpx

GYORSAN NÖVEKSZIK A CÉGEM

Vállalkozása gyorsan növekszik? Szeretne időben felkészülni a növekedéssel együtt járó problémákra? Kezdi úgy érezni, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás? Nehezen tudja kalkulálni a költségeit? Már nem tudja átlátni vállalkozása miden egyes ágazatát? Több bérköltség, több adótípus, de hol van ennek a vége?

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

Adóoptimalizálást és adótervezést végzünk Vállalkozásnál, hogy előre kalkulálhatóvá váljanak kiadásai és optimalizálni tudja működését. Nem kell tartania attól, hogy egyik napról a másikra több százezres vagy akár milliós összeget kell előteremtenie.

Egy gyorsan növekvő vállalkozás nagyobb munkavállalói létszámot követel meg, így a bérköltségek is rohamosan növekednek, melyek kalkulálhatósága és optimalizálása kiemelkedően fontos. A stabil lábakon álló, naprakész bérszámfejtési háttér és munkaügyi kimutatások nem csak a munkavállalói elégedettség miatt fontosak, hanem a munkáltatót is védik.

Üzleti folyamatok elemzését végezzük, hogy Ön pontos képet kaphasson az vállalkozása munkájáról, hatékonyságáról, amelynek mindennapos ügyintézésében már képtelen naprakész lenni. Ennek köszönhetően feltérképezheti vállalata minden egyes területét, amelyről pontos képet szeretne kapni.

Cash flow optimalizálás tükröt tart a vállalkozása elé, így összeveti a terveket a tényekkel, mely alapján kockázati tényezőket tár fel. Reális képet nyújt pénzügyi terveihez a lehetőségekről, ezáltal támogatva a tudatos és hatékony cégvezetést.

Hitelfelvételi és pályázat-előkészítő adatszolgáltatást végzünk, hogy hitelkérelmét illetve pályázatát pozitívan bírálják el, ennek köszönhetően vállalkozása tőkéhez jut, így képes lesz finanszírozni a növekedéssel együtt járó többlet kiadásokat.

Kiemelten fontos, hogy időben fel tudjon készülni a növekedés által várható változásokra, hogy át tudja struktúrálni cégét, akár újabbakat hozzon létre. Ne csak a bevételre fókuszáljon, ne feledkezzen meg az erőforrásai korlátairól sem. Támogatásunkkal Ön minden helyzetben a legjobb döntést tudja meghozni.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE

Látogasson el irodánkban egy konzultációra, ahol az Ön vállalkozására szabottan adunk tanácsot felmerülő problémáira és válaszolunk a kérdéseire. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

A könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, az üzletviteli tanácsadás nálunk egy helyen elérhető, így pénzügyei összehangolhatóbbá válnak. Ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, hanem attól sem kell tartania, hogy az információk elvesznek vagy lecsúszik egy fontos határidőről.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)