fbpx

KÖNYVELÉS (SZÁMVITELI SZOLGÁLTATÁS)

A vállalkozása számláinak, bizonylatainak naprakész könyvelése, a bevallások leadása, a beszámolók készítése, a határidők betartása szakértelmet és nagy precizitást követel meg.

 

A jó könyvelés (számvitel szolgáltatás) azonban nem csak az alapvető törvényi kötelezettség szempontjából fontos, hanem azért is, hogy Ön mindig időben ráláthasson a vállalkozásában rejlő lehetőségekre és fenyegetésekre. Ennek köszönhetően Ön a vállalkozása szempontjából a legjobb döntést tudja meghozni a lehető legrövidebb idő alatt, így a piacon hosszú távon jól prosperáló cége lesz.

 

Értékes idejét és erőforrásait nem érdemes arra pazarolnia, hogy a számviteli feladatait cégen belül végezze, hiszen ez idő alatt jelentős bevételre tehet szert a saját szakterületére összpontosítva. Különös tekintettel arra, hogy saját munkavállalójának kártérítési felelőssége nem olyan széles körű, mint társaságunké, mely teljes körű biztosítással rendelkezik.

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

Naprakészen vezetjük a könyvelését, hogy Ön mindig időben ráláthasson vállalkozása aktuális helyzetére.

Elkészítjük vállalkozása számára a törvényben előírt kötelező szabályzatokat, mint pl.: számviteli politikát , az eszközök- és a források leltározási és leltárkészítési szabályzatát és értékelési szabályzatát, önköltségszámítás rendjére vonatkozó szabályzatot (amennyiben szükséges), valamint a pénzkezelési szabályzat, hogy vállalkozása egy jól működő rendszerre épülhessen.

Időszaki jelentéseket, riportokat készítünk az Ön igényeinek megfelelő gyakorisággal és összetétellel, hogy mindig naprakész lehessen vállalkozása pénzügyeit illetően. Menedzsmentszinten segítünk előkészíteni és meghozni döntéseit, az Ön számára legérthetőbb módon.

Elkészítjük és benyújtjuk adó- és egyéb bevallásait a havi könyvelési adatok alapján. Ennek köszönhetően az Ön vállalkozásának könyvelése és adókötelezettségei egy kézben összpontosulnak. Szükség esetén képviseljük Önt az Adóhivatal előtti teljes eljárás során.

Elkészítjük az üzleti évet záró jelentéseket beszámolót, hogy vállalkozása megfeleljen a törvényi kötelezettségeknek, ezzel elkerülve egy esetleges bírságot, késedelmi díj fizetését.

Közreműködünk a végelszámolási eljárás lefolytatásában hogy Ön mint tulajdonos a legkedvezőbb pénzügyi helyzetbe kerülhessen, elkerülve az alapvető eljárási hibákat vagy az esetlegesen a vállalkozásának felszámolási eljárásának megindítását.

SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGJAINK

Bárki megtapasztalhatja, hogy mit is jelent a professzionális könyvelés (mennyire más, mint az alapszintű). Teljeskörűen biztosított számviteli és adózási háttér alapvető információkkal azoknak, akik számára a háttérben működő támogató csapatra van szükség és szeretné biztonságban tudni vállalkozása adatait. 

Már alapesetben is válaszokat szolgáltat a normál működés során előforduló kérdésekre. Stabil, magabiztos alapok a vállalkozások részére, melyet a folyamatos riportálások (azonnal átlátható adatok, azonnal látható tendenciák, részletes magyarázatok az adatokhoz) biztosítanak.

Olyan tudatos vállalkozóknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy időről-időre átfogó képet kapjanak cégük pénzügyi helyzetéről, tisztában legyenek a költségcsökkentési és adóoptimalizálási lehetőségeikről.

Döntéstámogató teljeskörű szolgáltatás, melynek fő fókuszában a vállalkozás és annak fejlődési lehetőségei állnak. Azoknak a komoly növekedést megcélzó vállalkozásoknak alakítottuk ki, akiknek fontos, hogy folyamatosan képben legyenek a cégük gazdasági helyzetével,  stratégiai döntéseiket valóban a számokra alapozva hozzák meg. Proaktív együttműködésünkkel a teljes fegyvertárunkat tartalmazza, ami egy vállalkozás pénzügyi elemelkedéséhez szükséges. Gyors, hatékony, kifizetődőbb döntéseket eredményez a modern technológia nyújtotta lehetőségeket használva.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)