fbpx

GOND A MUNKAVÁLLALÓKKAL

Elveszettnek érzi magát a bérszámfejtéssel és társadalombiztosítással kapcsolatos jogszabályok rengetegében? Szeretne pontosan kalkulálható járulék- kimutatásokat kapni már a hónap elején? Munkaszerződés, megbízási szerződés, esetleg egyéb munkavégzésre irányuló jogviszony? Melyiket érdemes választani? De mi lehet az a FEOR szám? Hogyan tudná optimalizálni vállalkozása munkaügyi rendszerét?

PARTNERE VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA SIKERÉBEN

A legtöbb vállalkozó nem is sejti, hogy a foglalkoztatásnak számtalan formája van és megannyi foglalkozási besorolás létezik. Segítünk abban, hogy az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb típusú szerződést és foglalkozási besorolást, valamint juttatási formát válassza Munkavállalói számára, amellyel éves szinten több százezres vagy akár milliós tételt is megspórolhat.

Elkészítjük adó- és járulékbevallását, valamint társadalombiztosítási ügyintézést végzünk, hogy Önnek ne kelljen heti szinten órákat tölteni az adminisztrációval. Ettől nem csak a Munkavállalók válnak nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá, de Ön mint Munkáltató is védve/biztonságban van. Vezetjük munkaügyi nyilvántartásait, iratokat és iratminták készítünk, hogy ne kelljen minden esetben különböző szakemberekhez fordulnia. Amennyiben olyan kérdéssel fordulna hozzánk, amelyhez feltétlenül szükséges külső szakértő közreműködése, úgy vállaljuk, hogy kapcsolatot tartunk ügyvédjével, egyéb szakértőkkel.

Szeretne meggyőződni arról, hogy az Ön által alkalmazott szakemberek jól végzik a munkájukat? Munkaügyi tanácsadásunk és audit kertében meggyőződhet arról, hogy vállalkozásában minden rendben működik e. Amennyiben hibát észlelünk, úgy segítjük kijavítani, módosítani a folyamatokat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE

Látogasson el irodánkban egy konzultációra, ahol az Ön vállalkozására szabottan adunk tanácsot felmerülő problémáira és válaszolunk a kérdéseire. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

A könyvelés, a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, az üzletviteli tanácsadás nálunk egy helyen elérhető, így pénzügyei összehangolhatóbbá válnak. Ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, hanem attól sem kell tartania, hogy az információk elvesznek vagy lecsúszik egy fontos határidőről.

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)