fbpx

A tudás, mint befektetés

A siker kulcsa: Fektess magadba, a vállalkozásod is meghálálja!

A szakmai fejlődés minden elhivatott vállalkozó álma, azonban gyakran megvonjuk magunktól azt az időt, amit a fejlődésünkbe fektetnénk. Az Önmagunkba való idő- és energiabefektetés, az új készségek elsajátítása nem csak azért fontos, mert kihívást jelent és motiválhat, hanem azért is, mert a vállalkozás fejlődésére nézve kulcsfontosságú. 

Szánj mindennap időt a mentális és szakmai fejlődésre, legyél tudatosabb cégvezető, és ne vedd el magadtól a pihenés lehetőségét sem.

A feltöltődés mellett a folyamatos tanulás és motiváció felszínen tartása kiemelten fontos!

Vedd körbe magad olyan kapcsolati hálóval, akik segítik a munkád, akiktől szívesen kérsz tanácsot, és akikben maximálisan megbízol. 

Hisszük, hogy a tudatosság minden területre beépíthető és hiszünk a tudás továbbadásában. Épp ezért az elkövetkező néhány napban az idei év legfontosabb vállalkozásokat érintő változásairól tájékoztatunk.

Megosztás
Megosztás
Megosztás

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)