fbpx

A komplex könyvelő szerepe

Minden vállalkozó tudja, hogy vannak bizonyos jogszabályok, melyek előírják, hogy miként kell vezetni a cég könyvelését, a könyvelő pedig ennek megfelelően lekönyveli a vállalkozás összes bizonylatát. DE ENNÉL AZÉRT MINDENKI TÖBBET AKAR.

Egy sikeres cég számára elengedhetetlen, hogy olyan könyveléssel rendelkezzen, amely képes egzakt módon alátámasztani döntéseit, ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy a jó könyvelő mellett vagy akár az ő személyében egy jó adótanácsadója, stratégája, gazdasági mentora legyen, aki időszaki jelentésekkel, menedzsment szintű riportokkal, tanácsokkal és új pénz- vagy időtakarékossági lehetőségekkel segít egy dinamikusabb, nyugodtabb, így sokkal eredményesebb cég megteremtésében.

A megbízható könyvvezetés, a megfelelően összeállított beszámoló és pénzügyi kimutatások az Ön cégének hitelét emelik, ezzel a legnagyobb értéket teremtve, hisz üzleti partnerei szemében egy korrekt, eredményesen működő vállalkozás képét mutatja, akivel bizalommal lehet üzletelni.

Mi pont ebben segítjük ügyfeleinket, megbízható számviteli rendszereket alakítunk ki számukra, melyek bizalmat építenek. 

Vegye igénybe könyvelői támogatásunkat a gyors és hatékony üzleti döntések érdekében!

Megosztás
Megosztás
Megosztás

Talyán Andrea

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évek során a piac szinte minden területéről, iparágából képviseltem vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleimmel őszintén, egy nyelvet tudjuk beszélni. Igyekszem a maximumot megtenni minden egyes ügyért és az ügyfelemért egyaránt, túlmutatva a szigorú adószakértői vagy könyvvizsgálói tevékenységen.
 
 
„A megoldás kösse le a figyelmet, ne pedig a hibák.”
(Vera Peiffer)